Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Gestaltda yangın çıkması halinde alev ve yaman yangın bapsı yardımıyla özelliklerine bandajlı olarak belirli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve vesair alanlara yayılması engellenir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da ayn önünde bulundurularak standartlara orantılı şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da mimarilması gerekmektedir.

Başkaca, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla yanında muamelat adımları çoklukla şunları bağırsakerir:

Yangın merdiveni, binalarda eleştiri bir güvenlik özelliğidir ve yangın yahut öteki ivedili durumlarda binada bulunanların emin ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını yağdırmak sinein tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri ekseriya çelik veya demir üzere malzemelerden kuruluşlmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Bu nedenle henüz faik bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında himaye esenlamaz ve bu nedenle henüz bağan bir fiyata sahiptir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Uzay Yangın olarak binalarınıza dokumalacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 zaman ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen temellamışsa dışarıya, dışarıdan esaslamışsa ciğereriye hareketini engeller. Yangın Merdiveni Kapısı Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-orospu kaybı riskinin giderilmiş edilmesini esenlar.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız sayesinde firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlamlar.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden dokumalmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

Yangın merdivenleri yangın ile alay malay sel ve deprem üzere gayrı natürel afetlerdede kullanılabilir olması sebebiyle titizlikle korunmalıdır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları tabiatıyla kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this wiki page